27 de febrer, 2008

Can Maño

No tenia previst fer un post sobre Can Maño, però ja són diversos els rumors que m'han arribat de que el restaurant està a punt de tancar, així que per si un cas...

Amb la Sara hem anat ja alguns cops, però ara fa pocs dies hi vaig tornar a anar amb la meva mare. Era el meu regal pel seu aniversari; no sé si és el tipic regal, ni tampoc el típic lloc per portar a una mare, però és que com jo tinc una mare molt moderna, ; )) sabia que li encantaria... i així va ser!!

Can Maño és un local petitet, que passa desapercebut entre els carrerons de la Barceloneta i que probablement des del dia que va obrir no ha canviat gaires coses; els mateixos amos, el mateix menjar, la mateixa decoració. A mi em recorda a alguns restaurants del Barrio alto de Lisboa, no sé ben bé perqué, potser és l'ambientillo, o potser només és que cada cop que hi vaig menjo sardines a la brasa.

Diuen que el millor que tenen és el peix, els calamars i les gambés, però a mi m'encanta menjar-me un parell d'ou ferrats amb pebrots fregits o carn arrebossada amb patates. El lloc cutreja una mica, així que no és apte pels que sigueu una mica filiprims amb la neteja, el fum i el soroll. Cal dir també que hi ha bastants guiris, però de moment la gent de per aquí encara és majoria. És recomanable anar entre setmana i si teniu pressa per anar a dormir, millor que aneu a primera hora, pq a partir de les nou es posa a tope i cal fer cua al carrer. S'ha de dir que la cua es fa bastant amena ja que et pots prendre una cerveseta mentre esperes.

Ja em direu què tal!!

Bon profit!!

Cap comentari: