11 d’agost, 2011

Gintonic's al Deuvedes

Font: Gotesan
La transformació del negoci de l'audiovisual ha tingut conseqüències molt importants en els darrers anys. Han sorgit noves empreses i conceptes com Napster, el P2P, Spotify o Netflix però també han desaparegut d'altres que en el seu moment varen ser molt importants. Tothom recorda el Virgin i el  Blockbuster que fa no gaire temps van haver de tancar la paradeta degut a la nova forma en que es consumeixen avui dia aquest tipus de continguts. Però i les tendes de barri on es llogaven películes o es podia comprar música? Què està passant amb aquests petits negocis? Molts d'ells no podran aguantar i es veuran obligats a xapar, però d'altres estan buscant noves fòrmules que els hi permetin sobreviure.

Un exemple d'això és la tenda Deuvedes del barri de Gràcia. Ahir van fer la inauguració de la seva nova versió com a bar de cocktails. A part del negoci del lloguer de películes, que segueix, han muntat un bar dins de la tenda on a partir del vespre i diria que també durant la resta del dia serveixen begudes i gintòncs high-class.

Val la pena que us hi passseu. Els preu estan bé per la qualitat que ofereixen i és una bona alternativa per a passar aquests dies calorossos d'estiu amb una beguda fresqueta a la ma.

Recomació del Roger i la Isabel. Merci!!!!!

Deuvedes
C/Martinez De La Rosa, 71
08012 Barcelona


Ver Restaurants en un mapa más grande