28 de gener, 2010

Gata Mala

El Diego m'hi va portar per primer cop a fer-hi una cerveseta fa uns quants dies. Hi vam anar amb ell i la Sara just abans de sopar per a fer el bermutillo previ. La primera impressió va ser molt bona, tan pel local com per l’ambientillo que es respirava. Es tracta d’un local petitet amb una barra llarga, diria que només amb dues tauletes i amb molts tamborets per asseure-s’hi.

La primera cosa positiva va ser la cervesa que em van posar. Normalment no demano canyes pq penso que en molts llocs no saben tirar la cervesa. La que em vaig prendre allí però, estava perfecte; fresqueta, amb el gas en la seva justa mesura i amb l’espuma molt densa.

La segona cosa que em va agradar es que cada cervesa anava acompanyada d’una tapeta. Això és una cosa que s’hauria d’instaurar a tots els bars!!! Diria que les noies que ho porten són de Madrid i suposo que ja porten aquest tema integrat en el seu ADN.

L’altre dia hi vam tornar amb el Juan, el Jaume i la Isabel. Aquest cop a part de la canya ens vam quedar també a sopar. Tenen un llistat de tapes i platets molts apetitosos i vam fer cinc o sis coses. Per menjar no és gaire còmode, pq estàs mig assentat en el tamburet i de peu i a més el local està a tope de gent, però tot hi així l’experiència compensa. Tot estava molt bo, especialment les albergínies, la entraña i la ensaladilla rusa.

Hi tornarem segur!!! Ah!!!, i molt simpàtica la cambrera!!

Gata Mala
C/Rabassa 37, Barcelona (Mapa)