17 de novembre, 2009

EL Gin tonic

Vaig llegir al Time Out que el millor Gin tonic de Barcelona es trobava al Tirsa i vaig decidir acostar-m'hi per investigar. El lloc té un toc entre antic i xic, per tal com van vestits els cambrers i l'ambient del local, però un cop dins, sentada a la barra i quan vaig veure el gust amb el que preparaven el gintonic, vaig començar-m'hi a sentir molt a gust.
Els cambrers són molt agradables i t'expliquen i et recomanen. Són uns cracks!

Jo em vaig demanar un gintonic de tota la vida però vaig veure que també preparaven altres cocktails boníssims.

El que em va agradar va ser veure que em portaven el gin tonic en un gotet molt més petit del normal, i que els glassons no es desfeien. Un gust impressionant i mira que de vegades trobo que el gintonic pot ser força amarg. Doncs no família, als que no us agradi el gintonic especialment, us recomano que hi aneu a veure si canvieu de parer. I evidentment, els que disfruteu amb aquesta beguda i altres cocktails, cap a l'Hospitalet ben ràpid!!!




Tirsa
Carrer Rafael Campalans nº 174 (Mapa)
08903 L'Hospitalet - Tel. 934.312.302

08 de novembre, 2009

La Esquinica

Qui no coneix la Esquinica? Qui no hi ha anat algun cop i ha gaudit de les seves tapicas? Doncs nosaltres no som menys i de tant en quant també hi anem per menjar-nos una bones tapes. Amb els del futbol, per exemple, acostumem a anar a fer els sopar d'equip i per què no dir-ho a celebrar els títols que anem aconseguint. Aquest dijous passat hi vam anar i ens vam fotre les botes!!

Aquest bar que es troba a Fabra i Puig és un dels locals de tapes més emblemàtics de Barcelona i com a conseqüència fa que tingui coses bones i coses dolentes. Un dels punts negatius és que sempre està a tope, així que oblideu-vos d'anar-hi durant el cap de setmana i intenteu arribar-hi sempre un pel d'horeta. Per una altra banda, són molt ràpids servint el menjar i tot i la massificació l'ambient està bé i el menjar és bastant bo, especialment les braves que són espectaculars i pel meu gust les chistorricas. Tot lo altre també està bé, però a molts altres llocs de Barcelona pots menjar tapes igual de bones o millors.

La Esquinica
Passeig de Fabra i Puig 296 (Mapa)