25 d’octubre, 2009

Restaurant El Trispolet (Valls)

Ja comença a ser una tradició trobar llocs per menjar en les meves sortides de feina. Aquest divendres passat vaig anar a Valls per una reunió i em vaig quedar a dinar. Uns treballadors amb els que em vaig creuar a la sortida de l'Ajuntament em van recomanar que anès a fer el menú al Trispolet, un restaurant que quedava a prop.

Vaig fer un menú i vaig menjar molt bé. Abans del primer entrava un suc o un vermut de la casa, jo vaig fer suc de tomaquet. De primer vaig menjar un gratinat d'espinacs i de segon anec, co em vaig quedar tip, vaig dir-li al cambrer que no volia postre i que em portés directament el cafè. Però ell, a part del cafè em va portar un platet amb avellanes, ametlles i figues
seques, tot un detall.

Si us quedeu un dia a dinar a Valls podeu provar el Trispolet.

Restaurant el Trispolet
Carrer Muralla St. Antoni 20, Valls. (Mapa)
Tlf 977 614 869

14 d’octubre, 2009

La Milagrosa

Tornant d'una aposta que teníem pendent amb el Pelut i baixant per Torrent de les Flors cap al Col·leccionista ens vam topar amb un local nou que ens va fer el pes. Era un local de menjar argentí, bastant peculiar pel que fa a la decoració i al format. És un tipus de lloc al qual a Barcelona no hi estem gaire acostumats i que barreja el menjar per endur amb una barra amb alguns taburets per poder fer un mos ràpid allí mateix. No tenien molta diversitat, feien pizzes, empanades i algunes coses més, però el que a mi em va cridar més l'atenció era una pirrassa que hi havia fora on hi havia escrit en lletres ben grans... Bocadillo de escalopa milanesa!!!

Una setmana més tard i vam anar amb la Sara i ens vam partir una empanada d'aperitiu i un entrepà de milanesa després. Ens el vam menjar de vedella, però també en tenien de porc i de pollastre. Portava la milanesa, enciam, tomaquet, formatge i una salsa especial. Estava molt bo, però pels qui em coneixeu he de dir que li faltava una mica de mostassa.

Si un dia passeu per allí i voleu fer un mos ràpid ja sabeu.

La Milagrosa
Torrent de les Flors 96