28 de març, 2009

Forn Baluard

Al bell mig de la Barceloneta, just a tocar del mercat, es troba aquest concorregut forn de pa. Es fàcil de detectar ja que normalment hi ha una cua de persones que surt des de la tenda cap a l'exterior. No sóc cap especialista en pans, però es nota que tots els que fan en aquest forn estan fets d'una forma més natural i artesenal que en d'altres llocs. Jo compro el Pa Barceloneta o el de Pagès, però la resta d'opcions que tenen a la venda fan bona pinta. Si un dia passeu per alli compreu-ne i ja direu que tal. Ah!! i no us preocupeu per deixar el pa un parell de dies fora del congelador, com els pans de veritat aguanta molt bé!!!

Forn Baluard
C/Baluard 38 Barcelona (Mapa)

Un dia en las carreras

Com ja comença a ser costum l'Alex va aprofitar el seu trenta i llarg aniversari per a convocar una carrera de karts. Aquest cop va ser al circuit de karting del Vendrell, no sé si el coneixeu o si és conegut en el món del karting, però a mi em va semblar un lloc bastant apanyat. Vam seguir el ritus de sempre i vam quedar amb els cotxes a la biblioteca d'econòmiques, i d'allí, amb el retràs corresponent, vam anar tirant cap al Vendrell.

Els karts són cars, i més encara quan agafes els de màxima cilindrada com vam fer nosaltres. Ens va costar 40 euracos per cap la classificatòria més la carrera. Tela!! Una pasta quan en el fons no t'hi estàs més de 20 minuts. Lo bo és que el cos no aguanta gaire més, ja que el desgast de conduir un d'aquests trastos és bestial. Abans de començar a correr sempre fa una mica de jiñe, però un cop estàs a dins del car et converteixes en un kamikaze del volant. Va ser molt divertit i després de les incidències en carrera em de donar gràcies que ningú va sortir lessionat.

Després vam enfilar cap a Coma-ruga on teniem reserva en un restaurant de primera línia on vam menjar prou bé; picapica mariner i arrossets.

Consells:

Karting Club Vendrell
Ctra. N-340 Km 1189 - 43700 El Vendrell (Tarragona)
Tel. 977 663776

Restaurant Cara al Mar
Passeig Marítim de Coma-Ruga, 1, 43880, El Vendrell, Tarragona
Tel. 977 68 15 51