12 de desembre, 2007

Les empanades del Laurel

Feia temps que volia escriure un post sobre aquest restaurant i sempre se m'anava passant... Ara fa menys d'un any, en Roc, un amic, em va portar a un lloc que em va encantar, El Laurel, un restaurant argentí-uruguayà on menjes molt bé, bé de preu i on a més, hi ha un ambient molt maco. Potser alguns de vosaltres ja el coneixeu, però si encara no hi heu estat, us el recomano sincerament, de fet jo sóc un gran fan, perque des de que el conec, diria que ja hi he anat uns quatre o cinc cops.

Tot ho fan bo, però lo millor són les empanades i alguns dels plats de pasta, tot i que les postres també tenen tela. Crec que tenen uns sis o set tipus d'empanades, totes boníssimes, i farcides cadascuna de forma diferent. Però no només canvia el farciment, sinó que les masses també estan fetes cadascuna amb un ingredient especial que li dona un sabor i color determinats; la negrita amb tinta de sèpia, la vermella amb "remolacha",... I si us agrada la pasta heu de provar els medallons de pera amb gorgonzola, estan de muerte!!

Bueno, esperem que si hi aneu ho disfruteu com nosaltres. Està davant dels cines Renoir Floridablanca, només obren per les tardes i es recomanable reservar, però si no hi ha lloc sempre us podeu prendre una birreta a la barra acompanyada d'unes delicioses empanades.

Bon profit!